05.05.2024
ANA SAYFA HAKKIMIZDA RESİM GALERİ LİNKLER İLETİŞİM ÜYELER
 
     
 
 

Konular
   Tarihçe
   Efeler
   Ödemiş Mahalleri ve Muhtarları
   Turistik Yerler
   Ödemiş Yemekleri
   Ekonomi
   Ödemişli Sporcular
   Siyaset-Politika
   Etkinliklerimiz
   Ödemişli Akademisyenler
   Ödemişli Siyasetçiler
   Ödemişli Sanatçılar
   Ödemişli Askerler
   Ödemişli Diplomatlar
   Ödemişli Gazeteciler
   Ödemişli İş İnsanları
   Kaybettiklerimiz vefat eden Ödemişliler
   Ödemiş Ürünleri
   Ödemişli Hukukçular
   ÖDEMİŞLİ KİŞİLER VE ANILARI
   ÖDEMİŞLİ ZANATKARLAR
   ÖDEMİŞLİ GAZILERİMİZ
   ÖDEMİŞLİ ŞEHİTLERİMİZ
   ödemişli egitimciler
   ÖDEMİŞTE KAYMAKAMLIK YAPANLAR
   Ödemişli TV Program yapımcıları
   Arşiv

Üye Girişi
E-Mail :

Şifre :

Şifremi Unuttum Yeni Üye

Hesabım


Yazarlar

Reklamlar


ÇERKEZ İBRAHIM
HABERİ PAYLAŞ : Google'da Paylaş



zmir Alsancak'ta 3 Ekim 2006'da kendisine ait kafeteryada otururken el bombasıyla öldürülen İbrahim Çiftçi, Ege'de oteller ve eğlence merkezlerine sahip işadamı olarak tanınıyordu. Yeraltı dünyası ile de bağlantılı olduğu ileri sürülen Çiftçi, 1984'te Devrimci Sol adlı yasadışı örgüte silah satmaktan dolayı hapis yattı. Kumarhaneler Kralı Ömer Lütfü Topal'ı öldürmekten de yargılanan Sami Hoştan'ın da ortağı çıkan Çiftçi'nin sahibi olduğu ve işlettiği bazı oteller kumar oynandığı gerekçesi ile polis tarafından basılmıştı. Polis Ergenekon operasyonunda Doç. Dr. Ümit Sayın'ın evinden çıkan bilgisayar kayıtlarında İbrahim Çiftçi'nin ismine ulaştı. Bu kayıtlara göre Necip Hablemitoğlu cinayeti Ergenekon örgütü tarafından eski bir silah kaçakçısı olan İbrahim Çiftçi'ye sipariş edildi. Polis, bunun üzerine eski sabıkalı Erdinç Utaş tarafından el bombası atılarak öldürülen İbrahim Çiftçi cinayetini incelemeye aldı.

CENAZEDE ÜNLÜLER
İbrahim Çiftçi'nin cenazesine de yeraltı dünyasının ünlü isimleri katıldı. Yaklaşık 7-8 bin kişinin katıldığı Çiftçi'nin cenazesine Ergenekon'da tutuklanan Sami Hoştan ile Necdet Ulucan ve 'Berber Yaşar' lakaplı Yaşar Aktürk de vardı. Cenazeye sanatçı İbrahim Tatlıses'in de katıldığı ancak camideki törene katılmayıp Ödemiş'te bir otelde Çiftçi'nin oğlu Fevzi Çiftçi'ye başsağlığı dilediği öğrenildi.

GÖRKEMLİ DÜĞÜN
Çiftçi'nin Ege'nin tanınmış turizm merkezlerinden Gölcük Prenses Otel'de yaptığı kızının düğününe ise 8 bin kişinin katıldığı ifade ediliyor. İstanbullu bir işadamı olan Enver Özer'in oğlu Osman Özer ile kızını evlendiren İbrahim Çiftçi'nin kızının düğününde İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi kentlerden gelen misafirleri Adnan Şenses, Bedia Akartürk, TRT sanatçıları Nevra Güney ve Cem Tosun şarkılar söyleyerek eğlendirdi. Düğün törenine Sami Hoştan ile dönemin CHP İzmir milletvekili Mehmet Ali Susam da katıldı. Çiftçi'yi tanıyan kaynaklar, Sami Hoştan ile ortaklığının ve tanışıklığının çok eski olduğunu, kumarhane işinde de birlikte olduğunu ifade ediyor. Silah kaçakçılığı nedeniyle cezaevinden yatan ve sonra İzmir'in kumar trafiğini yürüttüğü ileri sürülen İbrahim Çiftçi bu arada Sami Hoştan ile tanıştı. Susurluk dosyasında "Kumarhaneler Kralı" olarak tanınan Ömer Lütfü Topal'ı öldürmekten yargılanan Sami Hoştan ile İbrahim Çitçi'nin birçok işletmede ortak olduğu ileri sürülüyor. İbrahim Çiftçi'nin 1998 yılında faili meçhul bir cinayete kurban giden İsmail Erşahin'in öldürülmesinden dolayı da yargılandığı ortaya çıktı. Çiftçi bu davadan yargılanıp beraat etti.



    Diğer Haberler
  • M.COŞAN TALU GENEL CERRAHİ UZMANİ
  • AÇILIŞ
  • 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI
  • OLCAY SEÇİLİR
  • GENÇ MÜZİSYENİMİZ EKREM BOYLU'YU TEBRİK EDERİZ
  • İstanbuldaki Ödemişli efeler Kulübü

  • ANA SAYFA HAKKIMIZDA RESİM GALERİ LİNKLER İLETİŞİM ÜYELER

    © 2014 Bu site İstanbul’daki Ödemişli Efeler Kulübüne aittir.
    Designed by Telmar